Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 295
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 421
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 804
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 295
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 421
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 804
Składniki
Zagotuj wodę i zaparz herbatę. Parz ja przez 3 minuty.
Gdy herbata się parzy, pokrusz w młynku lub posiekaj migdały i wsyp je do szklanek
Gorącą herbatę nalej do szklanek z migdałami, uzupełnij mlekiem. Jeśli chcesz, dopraw cukrem lub miodem. Możesz oprószyć cynamonem i chili.