Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Głodni? Czas na hot doga po brazylijsku czyli cachorro quente (wierne tłumaczenie: ciepły pies).
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 84
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 115
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 84
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 115
Składniki
Składniki na farsz miksujemy i wrzucamy do garnka, dodajemy troszkę gorącej wody (kubek)i gotujemy sos. Wkładamy parówki i gotujemy na małym ogniu, aż do momentu gdy woda wyparuje a sos stanie się gęsty. Reszta już prosta, parówka układamy w ciepłej bułce - paluchu i polewamy sosem. Jeśli mamy ochotę na trochę kalorii więcej posypujemy cieniutkimi połamanymi chipsami.