Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i aromatyczne danie.Idealne dla osob na diecie. (tylko 240kcal) Przepis pochodzi z ksiazki `Flat belly recipes`
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5951
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5951
Składniki
Cebule i curry podsmazyc na oleju okolo 5 min. Make wymieszac z polowa bulionu i dodac do cebuli.Zagotowac ciagle mieszajac. Nastepnie dodac reszte bulionu oraz ciecierzyce i orzechy. Gotowac 7-10min. Gotowa potrawe posypac koledra i polac jogurtem (lyzka na porcje) Podawac z chlebam naan lub roti.