Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 903
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 856
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną sałatkę makaronową z kurczakiem. S...
Odsłon: 63
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 903
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 856
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną sałatkę makaronową z kurczakiem. S...
Odsłon: 63
Składniki
1) wszystkie skaldnik zagniesc (z wyjatkiem jablek) 2) ciasto podzielic na pol jedna polowa wylozyc blache 9wczescniej wylozona papierem do pieczenia 3)starte na duzych okach i odcisniete z soku jablka wylozyc na cisto (mozna dodac cynamon i cukier do smaku) 4) druga polowa cista przykryc jablka PIEC OKOLO 60 MIN W TEMPEREATURZE 180 STOPNI