Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna smaczna przekąska.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 17
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 668
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 64
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 17
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 668
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 64
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, opłukać i pokroić w drobną kostkę razem z boczkiem. Składniki włożyć na patelnię, chwilę poddusić i doprawić. Jaja ugotować, przekroić na pół, obłożyć boczkiem z papryką, posypać startym serem i polać ketchupem.