Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 84
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 55
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 211
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 84
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 55
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 211
Składniki
Jajka gotujemy na twardo , studzimy, obieramy ze skorupek. Kroimy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka.
Żółtka dokładnie rozcieramy w miseczce z majonezem. Doprawiamy o smaku solą i pieprzem.
Do miseczki dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę szynkę . Mieszamy. Masą faszerujemy połówki jajek.
liście sałaty myjemy i suszymy , układamy na talerzu, a na nich wykładamy faszerowane jajka, na środek do dekoracji kładziemy papryczkę . Życzę smacznego .:)