Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 42
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 722
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 98
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 195
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 42
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 722
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 98
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 195
Składniki
Jajka gotujemy na twardo;
szynkę, żółty ser, cebulę i ogórki kroimy jak najdrobniej; (lub ścieramy na najdrobniejszych oczkach tarki)
ugotowane jajka obieramy i przekrawamy na pół;
wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je widelcem i dodajemy do pokrojonych wcześniej składników. Dokładamy majonez i mieszamy wszystko razem;
uzyskaną masą wypełniamy w białkach miejsca po żółtkach, dekorujemy i wstawiamy do lodówki na około 30 minut
smacznego