Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
swietna alternatywa dla normalnego pire ziemniaczanego, ale i sposob na wykorzystanie pozostalych gniecionych ziemniakow z dnia wczesniej, pasuja do kazdego rodzaju miesa, badz po dodaniu boczku czy cebulki jako samodzielna zakaska
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5930
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 130
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 5394
Przepis dnia
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świąteczny...
Odsłon: 1501
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5930
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 130
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 5394
Przepis dnia
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świąteczny...
Odsłon: 1501
Składniki
Do doprawionych pire do smaku, (tak jak mowie opcjonalnie mozna dolozyc odrobine podsmazonej cebulki, albo malutkie kawaleczki podsmazonego boczku lub kopru, kto co lubi) dokladamy jedno cale surowe jajko mieszamy na gladka mase, formujemy kuleczki wielkosci orzecha wloskiego, ukladamy na blaszce i pieczemy w piekarniku 20 minut w 180 stopniach az sie lekko zrumienia