Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3294
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12408
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3294
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12408
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 240
Składniki
Pierś nacinamy aby utworzyc małą kieszen. Z czosnku masla i przypraw robimy maslo czosnkowe. Nadziewamy kieszen masłem nie za duzo aby nie wyplynelo. Wkladamy do lodowki aby masło stezalo. Zawijamy w szynke. Tak przygotowany kotlet obsmazamy aby szynka sie zrumienila. Nastempnie pieczemy w piekarniku az mieso bedzie gotowe okolo 25 minut