Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedzielny obiadek
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 25
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 25
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 77
Składniki
Filety myjemy, oczyszczamy, rozkrawamy na pół tak by powstało nam 8 kotletów. Kotlety delikatnie rozbijamy, oprószamy przyprawami. Na dno naczynia żaroodpornego wlewamy olej, dajemy czosnek oraz łyżkę siekanego koperku i mieszamy. Układamy kotlety, posypujemy obficie koperkiem, na każdy kotlet dajemy po plasterku masła i pokrojoną w piórka cebulę. Kotlety zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok. 30 min.