Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-ostre :) w 15 minut ;)
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 50
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 44
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 479
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 334
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 50
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 44
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 479
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 334
Składniki
Mięso obsmażyć na złoto. Odstawić.
Zrobić sos; dobrze go wymieszać. Sos powinien być : słodki (miód), lekko kwaśnawy (ocet + musztarda), ostry (chili + czosnek+imbir), aromatyczny (curry+ czosnek+imbir). Zagotować delikatnie, wrzucić do niego mięso.
Smacznego :) 29.05.2009