Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 218
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 460
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 422
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 218
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 460
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 422
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 106
Składniki
Kaczkę natrzeć solą, czosnkiem. Pokroić na porcje. Obsmażyć na złoty kolor, dodać cebulę i grzyby, podsmażyć, podlać wodą i dusić pod przykryciem do miękkości.Zalać śmietaną z mąką lub tylko posypać dużą ilością zieleniny.
Podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty. Smacznego.