Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 230
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 230
Składniki
Ugotować kalafior uważając,aby się nie rozgotował i zachował kształt,delikatnie odcedzić,ostudzić i wyłożyć na salaterkę na zielone liście sałaty.Oblać majonezem i udekorować cząstkami pomidora lub papryki i plasterkami jajka ugotowanego na twardo.Po wierzchu posypać siekaną natką pietruszki.