Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wyszło bardzo smaczne i syte,a w połączeniu ze sosem tylko zajadać.Można podać z sosem pieczarkowym jak nie mamy innych grzybków. Ja zawsze na zimę mrożę już doprawione grzybki ,jest jak znalazł:)
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 226
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 201
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 124
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 96
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 226
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 201
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 124
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 96
Składniki
Kapustę opłukać i ugotować.Odcisnąć i drobno posiekać. Osobno zeszklić pokrojoną w kostkę cebulkę ,dodać do niej kapustę i podsmażyć. Do wystudzonej dodać ugniecione ziemniaki,pokrojony cieniutko kabanos,starty ser żółty.jajka,bułkę tartą oraz paprykę pokrojoną w kostkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mokrymi rękoma formować małe kulki i smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!