Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1701
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 78
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1701
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, posiekać. Boczek, cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na własnym tłuszczu. Kapustę przełożyć do rondla, dodać przysmażoną cebulę z boczkiem, kminek, paprykę i sól do smaku. Zalać rosołem, wlać wino, włożyć kiełbasę. Kapustę dusić na małym ogniu pod przykryciem do miękkości. Podawać na ciepło z pieczywem.