Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
za dużo było kotletów a codziennie jeść to samo to nuda
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 177
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4374
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 177
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4374
Składniki
Cebule i kapustę pokroić nie za drobno.W garku na olivie podusić cebulę i posypać vegetą wrzycić przyprawy(ja daję dużo kminku),dodać kapustę i duśić 15 min..Dodać kotlety(pokrojone będzie łatwiej i szybciej mieszać) .Dusić jeszcze 15 min. i gotowe.
Można dodać pomidory,paprykę będzie kolorowo.