Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Próba pierwsza i wydaje mi się, że udana. :-)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 149
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 149
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew pokroić w plasterki, cebulę w półplasterki.
Warzywa podsmażyć na maśle ( ok. 5 min). Dodać wszystkie zioła, podlać wodą i dusić ok. 10 minut. Dolać herbatę i piwo. Dusić jeszcze chwilę, żeby kapusta delikatnie przeszła smakiem piwka :-) Danie przyprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego.