Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 420
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23645
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 101
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 420
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23645
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 101
Składniki
Wykonanie: Odciąć łodygę karczocha, przyciąć liście od góry i gotować pod przykryciem przez 30 minut. Następnie odcedzić i usunąć liście ze środka. Cebulę obrać i posiekać z czosnkiem, przysmażyć na oliwie i przyprawić do smaku. Farsz nałożyć na spód karczocha, następnie wbić jajko. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 210 stopni i piec przez 5 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki.