Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, rozpływające się w ustach mięso.
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3305
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 146
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 675
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 82
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3305
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 146
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 675
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 82
Składniki
Cebule pokroić w talarki i zeszklić na oleju. Karkówkę pokroić w plastry ( nie rozbijać ). Opanierować w jajku i bułce tartej, obsmażyć. Wyłożyć karkówkę do naczynia żaroodpornego. Na mięso położyć cebulę.
Do garnka wlać keczup, dodać czosnek, ocet, wodę, kostkę rosołową, paprykę, cukier, sól, musztardę i pieprz. Wszystko razem wymieszać, zagotować. Sosem polać mięso i cebulę. Przykryć naczynie.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do ok. 180 stopni. Piec 1-1,5 godziny.
Podawać z ziemniakami lub ryżem.
SMACZNEGO!