Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 51
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 42
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 24
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 62
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 51
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 42
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 24
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 62
Składniki
Karkówkę przyprawić, poukładać w naczyniu żaroodpornym, polać olejem. Pieczarki umyć, obrać i pokroić w plasterki. Podsmażyć na oleju, dodać cebulę, przyprawić solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce. Karkówkę posmarować majonezem oraz ketchupem. Wyłożyć pieczarki i cebulkę oraz starty ser. Zapiekać, aż mięso będzie miękkie. ( ok 50 min).