Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,zdrowy i mało pracochłonny
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 358
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 358
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Sprawionego karpia umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym można pokroić w dzwonka lub pozostawić w całości obłożyć pokrojoną w półkrążki ceblą. Tak przygotowanego odstawić na kilka godzin do lodówki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Karpia przełożyć do naczynia,w którym będzie się piekł Skropić sokiem z cytryny /0,5/polać olejem /1/2 szkl / i wstawić na ok.40 min SMACZNEGO