Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały Ci ziemniaki dodaj sera i masz pyszne kluski.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27472
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1205
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27472
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1205
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki zmielić, połączyć z twarogiem, wbić jajka, wsypać mąkę z koperkiem i dokładnie wyrobić masę. W dużym garnku zagotować wodę z solą, a w między czasie na stolnicy wysypanej mąką formować kluski. Następnie wrzucać na wrzącą wodę, a gdy wypłyną na powierzchnię, przełożyć na talerze. Podawać na ciepło z jogurtem i owocami.