Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się je robi, szybko stygną i są przepyszne!!!Tanie
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 169
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 658
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 37
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 43
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 169
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 658
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 37
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 43
Składniki
Biała ubić na sztywno, następnie ubijać z cukrem, jak jest ubity dobrze cukier rzucić kokos lekko zamieszać.
Układać na wysmarowanej blasze widelcem.
Piec w piekarniku nagrzanym na 160 stopni (w termoobiegu)18 minut (zależne jak duże ciastka zrobicie).Spr. zapałką
Z tej ilości wychodzi 30 dkg.
Smacznego!