Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do grillowanego mięsa.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 54
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Brokuła umyć, oczyścić i podzielić na malutkie różyczki. Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Na 3-4 minuty przed końcem gotowania wrzucić do makaronu brokuła i groszek. Wszystko odcedzić, zahartować zimną wodą i zostawić w durszlaku do ostygnięcia.
Paprykę przekroić na pół, oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić na drobną kostkę. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Kukurydzę odsączyć.
Jogurt wymieszać z sokiem cytrynowym, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Wymieszać ze wszystkimi składnikami sałatki. Przykryć folią spożywczą i do czasu podania na stół trzymać w lodówce. Smacznego :)