Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa:) Na zdjęciu jest jeszcze ciepła,ale po stężeniu jest jak galaretka.
Smaczna propozycja na spaghetti z krewetkami na bardzo ostro, przy czym sos p...
Odsłon: 55
Idealne ciasto dla teściowej? Słodkie, efektowne no i wymagające małego nakła...
Odsłon: 829
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 23
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 201
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 336
Smaczna propozycja na spaghetti z krewetkami na bardzo ostro, przy czym sos p...
Odsłon: 55
Idealne ciasto dla teściowej? Słodkie, efektowne no i wymagające małego nakła...
Odsłon: 829
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 23
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 201
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 336
Składniki
Umytą żurawinę dać do rondla,zasypać cukrem i gotować ciągle mieszając do rozpuszczenia cukru. Skórkę z cytryny zetrzeć.Sok wycisnąć i wlać do żurawiny.Gotować na małym ogniu około godz.Dodać skórkę z cytryny. Na drugi dzień jeśli nie jest gęsta chwilę pogotować. Dawać gorącą do słoików,zakręcić i obrócić do góry dnem do wystudzenia.
Smacznego życzę!