Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 121
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41191
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 170
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 121
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41191
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 170
Składniki
Jajka umyć,ugotować na twardo,ostudzić w zimnej wodzie,obrać,przekroić wzdłuż na połówki.
Wyjąć żółtka,rozetrzeć z masłem i z jednym z wymienionych składników nadzienia (wędlinę drobno posiekać,rybę obrać z ości i skórki itp.)
Białka lekko ściąć od wypukłej strony,by można było ułożyć je równo na plastrach pomidorów.
Zagłębienia po żółtku wypełnić nadzieniem.
Układać je na plastrach krojonych z umytych i obranych ze skórki pomidorów.
Polać majonezem,przybrać warzywami.