Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować.
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 976
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 28
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 976
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 28
Składniki
Wykonanie: Masło połączyć z sokiem z cytryny, posiekaną zieleniną, uformować wałek, zawinąć w pergamin i zamrozić. W między czasie mięso zmielić, wymieszać z żółtkami, dodać dwie łyżki wody, startą cebulę, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać składniki. Formować sznycelki i usmażyć z obu stron na oleju na złoto. Sznycelki podawać przybrane krążkami masła wyjętego z zamrażarki.