Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne wykorzystanie mięsa gotowanego kurczaka np. z rosołu.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5259
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5259
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 94
Składniki
Mięso z gotowanego kurczaka oddzielamy od kości ,siekamy nożem i razem z jajkiem ,posiekaną natką ,cebulą ,tartą mozzarellą mieszamy. Do smaku doprawiamy solą ,pieprzem i ziołami prowansalskimi. Jeśli masa jest za rzadka dodajemy trochę bułki tartej. Formujemy kotlety ,obtaczamy w bułce i smażymy na rumiano z obu stron.