Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety ze szpinakiem
Polecam.
Odsłon: 1036
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 806
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 1036
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 806
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 106
Składniki
Ziemniaki obierz i ugotuj w lekko osolonej wodzie Przeciśnij przez praskę Dodaj mąkę, jajko, sól i pieprz Wyrób na gładką masę Uformuj wałek o średnicy 6 cm Pokrój w plastry 1 centymetrowe Szpinak umyj Wsyp do wrzątku i gotuj 2 minuty Odcedź i przelej zimną wodą
Cebulę i czosnek pokrój w kostkę, podsmaż na oleju Dodaj podgotowany szpinak, sól i pieprz Duś do miękkości Ostudź Na przygotowane ziemniaczane placki nałóż po łyżeczce farszu Przykryj drugim plackiem i zlep brzegi Usmaż na oleju Resztę szpinaku połącz z jogurtem i podgrzej Polej usmażone kotleciki