Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupa na pochmurne dni. Rozwesela samym kolorem :)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 17
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 65
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 17
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 65
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
Marchewkę, pietruszkę obrać - pokroić w pół talarki. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Imbir obrać - pokroić w drobne słupki.
Zupę lekko przestudzić, zmiskować blenderem. Rozlać do miseczek. Udekorować kleksem jogurtu naturalnego, posiekanym szczypiorkiem lub natką pietruszki.
Smacznego :)