Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w takiej postaci nawet dzieci lubią zupy warzywne
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 23
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 97
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 23
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 97
Składniki
1. warzywa obrać , pokroić,, wrzucić do rosołu, dodać czosnek, gotować 2. miękkie warzywa zmiksować, w razie potrzeby dosolić, doprawić pieprzem, 3. pieczywo pokroić w drobną kostkę, usmażyć grzanki na odrobinie oleju, 4. filet umyć, pokroić na dość drobne kawałki, usmażyć, posolić lub doprawić ulubioną przyprawą, 5. nalać gorący krem do miseczki, na wierzchu położyć usmażonego kurczaka oraz grzaneczki, można oczywiście posypać natka, ale ja akurat nie miałam smacznego