Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne rogaliki do herbatki
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1081
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1081
Składniki
makę, margarynę, smietanę , drozdze oraz cukier połączyc i zagniesc jednolite ciasto następnie zmrozic na przynajmniej na 24 godziny ,po rozmrozeniu wyrobic ciasto , wałkowac ciekie placki i kroic w trójkaty układac po kawałku jabłka i zwijac w rogaliki . piec w temperaturze 180-200 stopni. gorace posypac cukrem pudrem . Smacznego