Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 183
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 313
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4401
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 183
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 493
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 313
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4401
Składniki
na oliwie podsmażyć kiełbaskę pokrojona w plasterki
gdy kiełbaska sie zarumieni dodajemy cebulke , przykrywamy garnek pokrywką i dusimy.
nastepnie dodajemy starta na tarce marchew i pokrojona w paski papryke
nastepnie dodajemy pokrojone w kostke pomidory oraz łyżeczke przecieru pomidorowego
doprawiamy wszystko do smaku pieprzem, sola, papryką słodka i ostrą oraz dodajemy czosnek.
dusimu wszystko do miękkosci
na koniec dodajemy kabaczka pokrojonego w gruba kostkę
dusimy jeszcze chwilkę aż kabaczek zmieknie
SMACZNEGO:)