Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste babeczki ze skrobią kukurydzianą i otrębami
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 124
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 55
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 728
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 637
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10130
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 124
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 55
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 728
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 637
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10130
Składniki
Żółtka, skrobię, jogurt i otręby miksujemy. Słodzik rozkruszamy, razem z proszkiem, i aromatem dodajemy do masy, znów miksujemy. Białka z odrobiną soli ubijamy na sztywną pianę, następnie dodajemy do masy i delikatnie mieszamy. Masę wlewamy do foremek. Na górze ozdabiamy żurawiną. Babeczki pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180 stopni.