Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 53
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 66
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 96
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 53
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 66
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 96
Składniki
Łososia ułożyc w naczyniu żaroodpornym, dodac wino, cebulkę, czosnek, zioła skórkę i sok z cytryny, gałkę muszkatałową, posypac solą i pieprzem. Dusic pod przykryciem w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni.
W tym czasie ugotowac makaron.
Rybę wyjąc i trzymac w cieple. Sos z ryby zaprawic śmietaną zmieszaną z mąką ziemniaczaną, doprowadzic do wrzenia, by zgęstniał.
Łososia wyłożyc na makaron, polac sosem. Smacznego.