Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo miłe dla podniebienia...
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 187
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 110
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 209
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 187
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 110
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 209
Składniki
Biszkopt: Całe jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę, dodajemy budynie, mąkę i proszek mieszamy delikatnie,pieczemy 25-30 minut. Masa jabłkowa: Jabłka obieramy,kroimy w kostkę i prużymy w garnku z dodatkiem wody i cukru. Masa mleczno-galaretkowa : Puszkę zimnego, skondensowanego,niesłodzonego mleka ubijamy.Gdy będzie już gęste dodajemy tężejące galaretki i dalej ubijamy. Osobno przygotowujemy szafirową galaretkę . Upieczony biszkopt nasączamy likierem.Kładziemy masę jabłkową,masę mleczno-galaretkową i zalewamy galaretką.