Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu króluje szarlotka, placek jest prosty w wykonaniu i smaczny.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Wykonanie: Wodę zagotować i zdjąć z ognia, włożyć margarynę i rozpuścić. Następnie wsypać cukier, mąkę, proszek do pieczenia, dokładnie wymieszać mikserem, wbić jajka i chwilę jeszcze wyrobić. Przelać do wcześniej przygotowanej formy (40x24 cm) i powciskać pokrojone jabłka. Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut. Po upieczeniu posypać ostudzony placek cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem.