Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu danie na obiad.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w wodzie lub mleku i dobrze odcisnąć. Mięso przyprawić, dodać odciśniętą bułkę i formować pulpety. Następnie włożyć do rondelka, zalać gotowaną wodą(tyle aby przykryła pulpety), dodać starte kalarepki. Gotować do miękkości, doprawić do smaku ,posypać posiekanym koperkiem. Z mąki i tłuszczu zrobić zasmażkę, zaciągnąć potrawę i podawać na obiadu.