Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
kapustę poszatkować na cienkie wióreczki. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać ,na końcu dodac kapustę i przyprawy. Musi być dość ostro
Uformować pulpety dość duże, obsmażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.
Włożyć do głębokiego naczynia , przelać również tłuszcz ze smażenia i uzupełnić wodą. Pod koniec gotowania dodać koncentrat i doprawić sos przyprawami na ostro.