Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 31
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 703
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 80
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 31
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 703
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 80
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Składniki
Ziemniaki ugotować, odcedzić i ugnieść z wszystkimi składnikami, podgrzewać na ogniu cały czas mieszając do czasu aż konsystencja będzie nam odpowiadała, doprawić solą, ewentualnie gałką muszkatołową.