Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty tani przepis bez zbędnego wymyslania a smak...coz jak je pierwszy raz jadlam u dalszej rodziny to wnet oszalalam i teraz robie je sma dla moich domownikow...
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 988
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 988
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
jaja cukier ubić, dodać mąkę i dodawac tyle mleka by ciasto nie bylo gęste ani sie nie lało
odstawic do lekkiego wyrośniecia
najlepiej smazyc w głebokim tluszczu( ale mniej niz na pączki!) nakladając łyzka porcję, ale mozna tez smazyc na patelni wysokiej by tluszczu bylo wiecej niż do normalnych racuchów
odsaczyc posypać cukrem pudrem
i...życze smacznego