Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykonanie mojej córki, prosty przepis na pyszne sniadanie
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 169
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Składniki
1. do miski wsypać suche składniki, wymieszać, dodać jajko, olej i maślankę, wymieszać, ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany, 2. rozgrzać patelnię, (smażymy bez oleju, ponieważ był już wlany do ciasta) wlewać porcję ciasta, smażyć na małym ogniu z obydwu stron, 3. podawać z dowolnymi dodatkami, smacznego