Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące. A przy tym banalnie proste.
Pyszny i łatwy do zrobienia deser jogurtowy. Można go przyrządzić również z i...
Odsłon: 259
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1374
Pyszny i łatwy do zrobienia deser jogurtowy. Można go przyrządzić również z i...
Odsłon: 259
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1374
Składniki
Filet z pangi dzielimy na kawałki około 2x2cm, mieszamy z wegetą i sosem chili. Odstawiamy aż ryba przejdzie mieszanką. Rozgrzewamy olej na patelni, i dusimy rybę na wolnym ogniu, aż się zetnie. Dodajemy pomidory z puszki i dusimy do chwili gdy ryba zrobi się czerwona. Na koniec trzeba dodać śmietanę i rozmieszać z całością. Najlepiej podawać z ryżem białym gotowanym na sypko.