Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 312 kcal.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 135
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 225
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 56
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 135
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 225
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 56
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło utrzyj z zielniną (natka, koperek) i porem. Posmaruj filety z jednej strony i zwiń ciasne roladki. Możesz spiąć wykałaczką, aby się nie rozpadły. 2. Każdą z przygotowanych roladek ułóż na osobnych kawałkach folii aluminiowej. Na wierzch roladki wlej po łyżce białego wina. Szczelnie obwiń folią i ułóż na ruszcie grilla lub na blasze piekarnika. Piecz około 15 minut. 3. Gotowe roladki przełóż na talerze, udekoruj koperkiem i cząstkami cytryny. Podawaj z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.