Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalna i prosta w wykonaniu pasta, ale wyjątkowo dobrane składniki komponują się świetnie. Tuńczyk z kukurydzą i majonezem jest również hitem wśród dzieci.Idealny pomysł na śniadanie.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 793
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4502
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 793
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4502
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Sposób przyrządzenia Cebulke kroimy na drobniutka kostke i wyspujemy na dno miseczki lub salaterki.W następnej kolejności należy tuńczyka odcedzić na sitku i rozdrobnić widelcemna mniejsze kawałki, nastepnie kukurydzę odcedzamy z zalewy i dodajemy do tuńczyka. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Dodajemy jajka do tuńczyka, następnie całość przyprawiamy solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Mieszamy z majonezem i musztarda . Dodajemy na wierzch drobno posiekany szczypiorek i nasza pasta gotowa ! Smacznego !! Porada Jajka solimy w trakcie gotowania, będą sie nam łatwiej obierać.