Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba, tym razem z dodatkiem twarogu i domowego majonezu.
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 81
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 43
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 91
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 99
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 81
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 43
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 91
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 99
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 65
Składniki
Szczypior kroimy na drobno.
Z makreli wybieramy mięsko.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!