Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne papryki w pysznej miodowej zalewie !
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 50
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
Odsłon: 49
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1093
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 50
Doskonały dodatek do dań mięsnych, bogate źródło magnezu, potasu i błonnika
Odsłon: 49
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1093
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, przekroić i usunąć gniazdka nasienne, następnie pokroić w paski i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać paprykę, dodać pokrojony czosnek i po gałązce rozmarynu, Szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 10 minut.