Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4432
Szybka i smaczna
Odsłon: 222
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 144
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 309
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 474
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4432
Szybka i smaczna
Odsłon: 222
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 144
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 309
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 474
Składniki
Z podanych składników ugotować zalewę.
Paprykę obrać i pokroić w kostkę lub paski i wrzucić na 2 min. do gorącej zalewy. Wyjąć i układać w słoikach. Dodać po ząbku czosnku.
Zalewę jeszcze doprowadzić do wrzenia i wrzątkiem zalewać paprykę. Nie trzeba już pasteryzować.
Ja jednak dla pewności pasteryzuję 10 min.