Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na przyjęcia
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 55
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4724
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1748
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 55
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4724
Składniki
mąkę, jajka, mleko, sól, cukier i proszek do pieczenia łączymy ze sobą aby powstała jednolita masa, o konsystencji bardzo gęstej śmietany, parówki kroimy wzdłuż na pół, a następnie wszerz na pół, obtaczając w uprzednio przygotowanej masie. Wrzucamy do wrzącego oleju i czekamy, aż się zarumienią i po kilku chwilach wyciągamy.