Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 174
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 586
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1544
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 174
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 586
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1544
Składniki
Ciasto francuskie kroimy w prostokąty długości parówki i szerokości tak by ją zawinąć plus na zakładke by się skleiło pocięte ciasto smarujemy całe ketchupem- grubość od upodobań do tego skladniku, kładziemy parówkę i zawijamy w ciasto, dociskając krawędzie by się nie rozkleiło, po wierzchu smarujemy rozbitym jajkiem. powstał rulonik: kroimy go na kawałki 3 cm i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika, pieczemy aż wyrośnie i się lekko zarumieni, przed wyjęciem posypujemy tartym serem by się roztopił i delikatnie przypiekł. Smacznego :)